BRAND DESIGN

Szóval örülök, hogy itt vagy! Ebben a menüben olyan referenciákat mutatok be a márkaépítés vizuális oldaláról, amelyek meghatározzák a márka útját egész életére.

Lapozz a képeken jobbra, és ahol tudsz kattints alul a projekt megtekintése gombra. Aztán görgess lefelé, ahol tematikus kategóriák tekinthetők meg, ezeken is – jobbra lapozva – projektalapú referenciák sorakoznak.

LOGOFOLIO & IDENTITY

Az elmúlt több mint 20 év logótervezés mixe. A kezdetektől a mai napig, a kisvállalkozói szférától egészen a Multikig. Szinte minden üzleti szektorba készítettem már logót, és a legtöbbnek kis vagy nagy-arculatot.

Ugyanitt lapozz jobbra is! Az arculati portfóliókat és a logófóliót is itt találod >>

FMCG DESIGN

Olyan márkákat építek, amelyeket Ön vásárol. A márka esszenciáját teszem láthatóvá, melyek bevonzzák a vásárlókat, izgatják és provokálják őket. A csomagolásokat igény szerűen csapatban tervezem, melyben reklámfotós, food-stylist, 3D-s művész és nyomdai szakemberek segítik a munkám. Igyekszem megtalálni a finom egyensúlyt a tiszta vonzerő, a részletek érzékenysége, a természetesség és a nyilvánvaló kereskedelmi cél között, hogy eladjuk a terméket. A többet. 🙂

BIOPONT PACKAGE

Az évi több mint 2 milliárd árbevételt elérő nagyvállalat az első magyar bio élelmiszergyártó márka (1997), és azóta piacvezetők. A Biopont márkával 2017-ben kezdtem dolgozni. Felelős fogyasztóként már tudtam mit jelent nekem ez a márka. Azt akartam elérni, hogy ezt más is érezze: ez egy színes, finom, és minőségi bio élelmiszer márka. Erre alakítottunk ki egy márkaközpontú, stabil és egységes visual key-t, majd elkezdtük átestetni a termékpalettát. Ez lett a legharsányabb, és legszínesebb bio márka, a jól megunt naturális, barna és zöld szín-kombókkal teli bio márkák között.

NON FOOD DESIGN

Már nincs időnk se energiánk alaposan megfontolni minden egyes termék vásárlását. Választásunk az első benyomás alapján dől el: a termék csomagolása alapján. Ezért a csomagolás ugyanannyira fontos, mint maga a termék. A minimalista de informatív vonalat viszem, miszerint a kevesebb néha több. Kontrasztosság jellemez, merész elemekkel. Nálam a vevőbarát méretarányok összhangban vannak a marketing szempontokkal, és a kötelező elemekkel. Minden a helyére kerül!

WINE DESIGN

Minden borásznak van egy bora amely egyedülállóan hordozza alkotója szellemiségét. Egy ilyen termék különleges megközelítést igényel tervezői oldalról is, ezért olyan címkék kialakítására összpontosítok, amelyek büszkén képviselik a borász értékeinek jellegzetességeit.

ATL / BTL

Rendezvény, kiállítás, reklámkampány és promóció támogatása óriásplakáton, city-lighton, sajtóhirdetésben, szórólapon, micro-websiteon, social média felöleteken, EDM-ben és egyéb megjelenésekben. Eszközök, melyekre a kommunikáció vizualitása jelentősen rásegít, hogy hatékonyan eljuttassunk marketingkommunikációs üzeneteket a fogyasztóhoz.

DTP

Terveztem havonta megjelenő fizetős magazinokat, brosúrákat, üzleti és vállalati kiadványokat, tördeltem könyveket, éves jelentéseket és egyszerű flyereket is. Nálam a tervezés az arculati layout-tól a napi szintű tördelésen át a nyomdai leadásig tart. Három magazinnál művészeti vezetőként progressive design szemlélettel erősítettem a lapokat.

WEB & APP DESIGN

Olyan intuitív felületeket tervezek, amelyek átláthatók és a látogatók könnyen kezelnek. A felépítés és a működés megtervezését is a vizuális kialakításnak rendelem alá. Vagyis először van az online kommunikációs stratégia és a design ötlet, amire megtervezem az oldalt. A kódolásra és a programozásra több szakterületet érintő, több bevált megbízható partnerem van, a feladattól függően. Csak a legjobbakkal dolgozok, és erre én vagyok a garancia.

VISUALIZATION

Ez az a grafikai szakterület, amellyel könnyen értelmezhetően közölhetünk információt. A különböző típusú információk vizualizálva lehetnek: ikonok, illusztrációk, infografikák és adatvizualizációk. Az egyedi tervezésű vizuális rendszerek márka identitási stílust képviselnek, és közérthetők. Vagyis mindenki számára ugyanazt jelentik. Ezáltal hatékonyabb értékesítés érhető el növelve az üzleti mutatókat. Korunk egyre kiemeltebb jelentőséggel bíró szakterülete a grafikai pszichológiai-vizualizáció. Ezekből a munkáimból készítettem egy válogatást.

FOTÓ & CGI

A képalkotás az a terület ahol életre keltem azt amit a megrendelő megálmodott. Legyen az kreált kép, CGI vagy valós fotó, illetve ezek kombinációja. A fotózásokon profi fotógráfusokkal dolgozok ahol én is jelen vagyok, hogy minden a helyére kerüljön. Ezzel az eredménnyel lehet tovább dolgozni a tökéletes végeredményig.