A Biopont egy új terméket kívánt piacra vezetni a tudatos és egészséges életmódot követő szülők gyerekei számára: olyan különböző ízű puffasztott bio-kukoricát – fóliás chips-csomagolásban – amelynek design témája a kicsiknél menő, a nagyobbaknál pedig vonzó. Azzal a feladattal kerestek meg, hogy találjam ki ezt a témát, tervezzem meg hozzá a designt és a termékcsalád csomagolásait. A kialakításnál pedig tartsam szem előtt, hogy a célcsoport magáénak érezze a terméket és amelyre majd egy ütős marketinget is fel lehet húzni.

Akkoriban egymás után jöttek ki a Marvel és a DC filmek, és nálunk is ez húzóerő volt a kicsi és a nagy gyereknél. Így az ötlet már az első egyeztetés során megszületett a fejemben: legyenek a csomagoláson szuperhősök! Az egészséges életmód szuperhősei. Terveztem egy kezdetleges koncepciós irányt, majd bemutattam az ötletem, amit azonnal meg is vettek. Saját tervezésű szuperhősök megrajzolásával vágtam bele a munkálatokba.
Amikor a csomagolás részleteinek kidolgozásához értem, újabb ötletem támadt a marketing támogatásra: egy QR kóddal letölthetővé teszem a megvásárolt termék szuperhősének maszkját, A4-es nyomtatható méretben, amit ha ollóval kivágnak és begumizzák, azt felhúzva a gyerekek is szuperhősnek képzelhetik magukat. A többféle ízhez készült különböző karaktereknek más-más szupererőt társítottunk. Az online kampány és kitelepülések támogatásával a siker nem maradt el. Mind a koncepció, az ízvilág, hogy bio – tökéletes kombóban találta meg a gyerekeket és szüleiket.